Pikantny kawior z cukinii na zimę

2 godz. 0 min.
9 porcji
Ostry kawior z cukinii na zimę
lisa870, stock.adobe.com
0

Klasyczny kawior z cukinii ma bardzo delikatny i łagodny smak. Dlatego dla tych, którzy lubią bardziej pikantne i pikantne przekąski, istnieją sztuczki. Dzielę się sprawdzonym przepisem na ostry przedmiot. Idealny z szeroką gamą potraw i po prostu z chlebem.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj lub zetrzyj cukinię i smaż na oleju na złoty kolor.

Osobno podsmaż posiekaną cebulę i startą marchewkę.

Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem czosnku i octu i gotuj kawior przez godzinę na małym ogniu.

Dodaj zmiażdżony czosnek i ocet i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 20 minut.

Zwiń kawior w wysterylizowane słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy